Instrumentele de pe masa de lucru

La UPC CHallenge iau naștere super-jocuri și aplicații inovative pentru portalul de aplicații UPC!

Pentru ca magia să se întâmple, știm că e nevoie ca fiecare profesionist să aibă tot ce îi trebuie la îndemână. Așa că am echipat fiecare masă cu Raspberry Pi, care să ajute la verificarea app-urilor și cu un TV Samsung numai bun de folosit ca unealtă.

Pentru a face aplicații sau jocuri compatibile cu platforma de aplicatii UPC, ai la dispoziție două opțiuni: să folosești Metrological Application Framework și să construiești în HTML5 sau JavaScript. Mai jos, ai un rezumat cu ceea ce ai la dispoziție. Detaliile le primește fiecare membru al echipei, după trimiterea formularului de înscriere.

Masa de lucru a fiecărei echipe

  1. Raspberry Pi cu cel mai recent WebKit based browser pentru a simula mediabox-ul UPC
  2. Un TV Samsung
  3. Conexiune la Internet și Wifi

HTML5 și JavaScript

Browser-ul care este preinstalat pe Raspberry Pi suportă cele mai recente feature-uri HTML5. Kit-ul acoperă un număr mare de protocoale de video streaming.

Metrological Application Framework

Metrological Application Framework SDK te ajută să dezvolți aplicații pentru TV. Poți să folosești Javascript pentru cod și Websockets pentru a conecta ecranele între ele, plus API-uri (REST) dezvoltate de alții.

Alte API-uri și frameworks

Poți să te folosești de alte API-uri și frameworks deja existente pentru a-ți dezvolta propriile app-uri și jocuri. Iata câteva exemple:

Alte API-uri și frameworks


Fotografii folosite: